sunnuntai 5. marraskuuta 2017

Tupakankorvike

Noniin!

Eines Leino tekee poikkeuksen ja ylittää varsinaisten elintarvikkeiden rajan. Arvostelussa on siis korvikepäihde: sähkötupakka!

Huomionarvoisin asia sähkötupakassa tupakoinnin sijaan on se, että ei ole lainkaan sama asia! Ensinnäkin sähkätupakka maistuu usein hyvälle. Toisekseen sähkötupakoitsija ei saa spurgun mainetta itselleen toisin kuin esimerkiksi tupakkaa käärivät ystävänsä. On ihan eri asia levittää ympäristöönsä odööriä joka on designattu henkilön makua kohden kuin haista sille vanhalle 20-vuotta seisseelle harmaalle kumistopparille jolle koirakin on kussut.

Toisena huomioitavana asiana on mainittava tyylipisteiden vakava lasku yhteiskunnan säälittävimpien yksilöiden suunnalta. Kuka tahansa meistä haluaa olla nihilismin adaptoineiden juoppojen sankari. Tätä ei sähkötupakalla saa! Helposti jopa keskiluokkaisuuteen yltävät ihmiset kuittailevat hipsteriydestä. Tämähän on itseasiassa ainoastaan positiivinen asia, sillä mikään ei ole niin järkevää kuin olla tyhmien kritiikin kohde!

Makuja on ihan liikaa, ja ilmeisesti tutkitusti juuri maut ovat myrkyllisiä. Eines Leinon testiryhmässä pääasiallisena on ollut mustikkajogurttia muistuttava maku. Maku myös muistuttaa mustikkajogurttia.  Koulujen pihoilla ihan varmasti tulee norkoilemaan epäilytävän näköisiä mustikan tuoksuisia henkilöitä lähituleivaisuudessa.

Tutkimukset ovat kertoneet, että ala on vielä villi ja mm. rasvan kertyminen keuhkoihin runsaassa käytössä on mahdollista. Lisäksi sähkötupakointi on yhtälaillalla vaarallista sivustaseuraajille kuin ihan aidon kengänpohjan polttaminenkin.

Kiitämme:

–Mahdollinen epäterveellisyys josta tutkittua tulosta saadaa vasta vuosikymmenien päästä
–Jonkin näköinen sosiaalistatuksia ympäristöön luova epäsovinnaisuus kaikissa yhteiskuntaluokissa

Paheksumme:

–Viihdyttävyys
–Lajin harrastajien ilmeinen yhtenäisyys
–Aitoon tuotteeseen suhteutettu terveellisyys

Välimaastoon:

–Tuotteen käytettävyys vuokra-asunnossa on ihan liian helppoa!

Arvosana: 2/5

Loppuhuomiona: jos pitää olla tyhmä niin voi ainakin olla tyhmä USB-yhteydellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti