maanantai 6. toukokuuta 2013

Arvioitavana HK:n "Jauhelihakastike ja muusi" (hinta kahden ja kolmen euron välissä):

Ensivaikutelma tuotteesta oli kämppiksen sanoin "mössöä ja mössöä". Jauhelihakastike on epäillyttävän harmaa. Tuotteen säteilyttäminen mikrossa ei tehnyt vaikutusta ulkonäköön. Lämmittäminen johti einestuotteille tyypilliseen ja aina yhtä jännitävään ilmiöön joka on meteoriiteistakin tuttu: Ilmakehään saapuessaan meteoriitin ulkopinta kuumenee infernaalisiin lämpötiloihin ja sisukset pysyvät ikiroudassa.
Kansi mainostaa tuotetta sanoin "säilöntäaineeton" ja "ei natriumglutamaattia". Vähän niinkuin autovalmistaja mainostaisi uutta malliaan "ruostesuojaamaton" ja "ei jarruja".
Tuotteesta lähti nälkä kahdeksaksi minuutiksi.

Kehumme: Tuotteessa on avaruusajan tunnelmaa! Kaksi eri väristä palikkaa on asetettu mustaan laatikkoon vieriviereen. Lisäksi pakkauksen avaaminen vaati teräasetta, joten ihmisen alkukantainen metsästysvimmakin tuli laannutettua hetkeksi.

Moitimme: Perunamuusissa oli kokkareita, joka toi mieleen lapsuuden mummolan, jossa vaari istui piippua poltellen keinustuolissa ja mummo taikoi pikku aperitiiveissaan mitä ihmeellisimpiä sörsseleitä mystisistä aineksista kuten "juurekset" tai "lampaanpotka".

Arvosana 1-10 asteikolla heikohko 3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti