keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Arvioitavana Pirkan "Jauhelihaa ja spagettia" (hinnaltaa senttiä, paria vaille kaksi euroa):

Ensivaikutelma tuotteesta on sen pakkauksen avaamisen haasteettomuus. Käsistään näppärä ihminen avaa pakkauksen helposti ilman työkaluja jopa alle varttitunnissa. Astian kantena toimiva läpinäkyvä muovi kääriytyy hauskasti sisäänpäin rullalle, ja sitä poimeassa ruoan seasta saa kivan näppituntuman tulevan aterian laadusta.
Mikrosta ulostautunutta tuotetta maistaessa tulee vastaan pettymys. "Tältäkö tosiaan spagetin ja jauhelihan pitää maistua? Suvussa jo kolme polvea juossut resepti on täyttä kusetusta!" Testiryhmä harkitsee sukulaisiin yhteyden katkaisemista.

Kehumme: Jauheliha on jo hieman kokeneelle testiryhmälle tutun väristä, eli keltaista. Sitä myöten tuote tuntuu turvalliselta. Plussaa saa myös tuotteen mauttomuus. Itse annoksen voi imaista kitusiinsa helpommin kuin keskimääräisien kotimaisen hanakeppanan.

Moitimme: Tuote ei loppupeleissä kauheasti säväyttänyt. Hetken harkitutti tuotteen jännittävyyden lisääminen Rainbown pyykinpesujauhetiivisteellä, mutta  siihen ei puolueettomuudestaan ja arvovallastaan tunnettu testiryhmä sortunut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti